Lionel Messi åbner op om sit forhold til Sergio Ramos, som i mange år var en direkte rival for argentineren.

Lionel Messi og Sergio Ramos har flere gange været i totterne på hinanden i forbindelse med El Clásico-kampe mellem FC Barcelona og Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson vil have Manchester United-legende som ny træner

Derfor var det også mærkeligt for de to stjerner, da de i sommer pludselig skulle til at være holdkammerater. Begge spillere forlod nemlig La Liga til fordel for en tilværelse i Paris Saint-Germain.

I et nyt interview med Marca åbner Lionel Messi op om, hvordan hans forhold til Ramos er. Her forklarer han, at det i starten var mærkeligt, at de to skulle til at dele omklædningsrum. Det skriver CLBold.

“Nu føler jeg intet, men i første omgang var det mærkeligt efter så mange års rivalisering, hvor vi var kaptajner for henholdsvis Barça og Madrid. Efter så mange Clásico-kampe og så mange skænderier på banen… men alt det lod vi ligge, og vi har altid respekteret hinanden meget, uanset hvor store rivaler vi var i de Clásico-kampe,” siger Messi.

I interviewet bliver Messi spurgt om, hvorvidt Sergio Ramos har vist sig at være, som han havde forventet, at han ville være.

Til dette svarer den 34-årige argentiner, at de allerede kendte hinanden. Derfor havde han også allerede en rigtig god idé om, hvem Sergio Ramos var som person.

“Jeg kendte ham allerede. Det er sandt, at vi havde nogen udvekslinger, der ikke var så gode. Men vores veje har krydset hinanden i ligaen i mange år, og vi har talt mere end én gang. Jeg havde allerede en idé om, hvordan han var. Jeg har haft tidligere holdkammerater, der har spillet sammen med ham på det spanske landshold, så jeg kendte ham allerede. Og nu, hvor vi har haft mere tid sammen i Paris, har jeg set, at han er en glimrende person, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Tidligere La Masia-spiller om Barca-comeback: ‘Jeg vil ikke lukke nogle døre’

På trods af skiftet til PSG, har Sergio Ramos endnu ikke været i aktion for den franske klub, da han har været plaget af skader, siden skiftet fra Real Madrid til den franske hovedstad.