Lionel Messi er ikke længere under kontrakt med FC Barcelona. Det betyder, at han kan skifte til en hvilken som helst klub, såfremt han skulle ønske dette. Vel at mærke uden, at klubben skal betale for det.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca skruer op for Damsgaard-interesse

I og med, at han endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt med Barcelona, har der naturligvis være mange spekulationer om, hvad hans fremtid kommer til at indebære.

Det har fået den russiske klub Spartak Moskva til at dele et sjovt opslag på deres Twitter-profil, som sidenhen er gået viralt på det sociale medie.

Profilens administrator har opdigtet en kort chatudveksling mellem Spartak Moskva og Lionel Messi, som er blevet delt i form af et screenshot på deres Twitter-profil. Det kan du se herunder.

“Hi Leo! Det er Spartak Moscow igen. Måske vil du tilslutte dig os nu?” skriver Spartak Moscow, hvortil svaret fra Lionel Messi er:

“Nej. Aldrig. Nunca (aldrig på spansk, red.). Никогда (aldrig på russisk, red.). Kontakt mig aldrig igen. Jeg ville foretrække pernsion.”

Som tekst til billedet, der er blevet delt på Twitter, har klubbens administrator skrevet følgende: “Stadig 50/50 chance.”

Spartak Moskva er tidobbelt russisk mester og 12 gange sovjetisk mester. I næste sæson spiller de også med i Champions League-playoffs.

Lionel Messi ville naturligvis være klubbens absolut største stjerne, hvis det endte med, at han tilsluttede sig klubben, hvilket naturligvis næppe bliver en realitet.

LÆS OGSÅ: Busquets forlader Barca i 2022: Her er hans plan

For tiden er Spartak Moskvas største stjerne den hollandske Quincy Promes, der tidligere i sin karriere har spillet for klubber som Ajax og Sevilla.