FC Barcelona fortsatte den flotte stime, da man mandage aften besejrede Valladolid i La Liga. Det kom dog ikke uden hård kamp og drama, og det var såmænd først i kampens døende minutter, at Ousmane Dembélé kunne sikre Barcelona alle tre point.

LÆS OGSÅ: Roberto Carlos langer ud efter Barcelona

Lionel Messi har naturligvis spillet en stor rolle, men han leverede noget der mindede om en middelmådig præstation mod Valladolid. Han har typisk meget stor indflydelse, selvom han ikke har en af sine helt gode dage på banen.

Og det vidner hans statistik såmænd også om. Lionel Messi har enten scoret eller assisteret i sine seneste 16 La Liga-kampe, hvilket betyder, at denne statistik har strukket sig i 110 dage.

Det må betyde, at man må tage hatten af for Valladolid, da de formåede at holde Messi fra at score eller lægge op til et mål. De kunne dog ikke holde styr på både ham og Dembélé, der på sensationel vis kunne snuppe alle tre point til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil lokke Sergio Agüero til Italien med skattefinte

Men hvis man snakker flotte statistikker, så er det værd at nævnte, at Lionel Messi har bidraget med så mange mål, at han står for 10% af alle mål, som Barcelona har scoret gennem tiden.