Lionel Messi har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse med Barcelona. Nu er han dog ankommet i Barcelona, hvilket der er videobevis for.

LÆS OGSÅ: Tottenham vil hente dansk landsholdsstjerne: Prisen kan blive et problem

Ifølge spanske COPE forventes det, at den argentinske stjerne underskriver en femårig kontraktforlængelse ‘i de kommende timer’. Meget tyder derfor på, at Messis kontraktforlængelse snart bliver offentliggjort.

Der har endnu intet officielt været meldt ud fra hverken Barcelona eller Messi. Der er dog ikke meget, der indikerer, at han ikke vil underskrive en forlængelse inden for de kommende dage.

Ifølge Mundo Deportivo er det forventet, at Messis forlængelse bliver officielt præsenteret forud for Joan Gamper Trophy-kampen, der spilles søndag den 8. august.

Det spanske medie skriver også, at Messi holder den traditionelle anførertale inden sæsonstart. Skal det vise sig at blive aktuelt, er det naturligvis nødvendigt, at en kontraktforlængelse underskrives i de kommende timer.

Angiveligt skulle den økonomiske indsprøjtning, som La Liga-klubberne har fået, have haft stor betydning for, at Barcelona faktisk kan skrive under på en forlængelse med den argentinske stjerne.

Dog er det endnu ikke bekræftet, at der er en forlængelse på vej, om end Joan Laporta hele tiden har udtalt sig i positive vendinger, når der har været spurgt ind til Messis forlængelse med klubben.

LÆS OGSÅ: Afsløring: PSG gav Messi voldsomt kontrakttilbud

Her har han nemlig gjort det klart, at den argentinske stjerne hele tiden har holdt fast i, at han har et ønske om at blive i klubben. Af denne årsag har det også været begrænset med spekulationerne om et klubskifte i løbet af de seneste uger.