Hvis Lionel Messi ender med at skrive under på en kontraktforlængelse, kan det få konsekvenser for Antoine Griezmann.

LÆS OGSÅ: Pjanic og Umtiti har svaret på Barcelonas tilbud

Det kan nemlig medføre, at den franske stjerne bliver nødt til at forlade klubben. Sådan lyder det fra Lluis Canut, der er nær ven af Ronald Koeman, til spanske TV3.

“Den angribende trio vil være Messi, Agüero og Depay. Agüero kom ikke for at være udskifter,” sagde Ronald Koemans nære ven til Cat Radio, da han blev spurgt ind til hollænderens planer for 2021/22-sæsonen.

“Systemet vil være en 4-3-3. Messi til højre, Agüero i midten og Depay til venstre. Hvis Messi bliver, kan Griezmann forlade klubben,” lød det også fra ham.

På papiret er Lionel Messi ikke længere Barcelona-spiller. Hans kontrakt med klubben udløb nemlig den 30. juni. Det vil sige, at han kan forlade klubben ganske gratis, såfremt han skulle beslutte sig for dette.

For at sikre en forlængelse med den 34-årige argentinske stjerne, er Barcelona nødt til at reducere deres lønomkostninger. Er de ikke i stand til det, kan det resultere i, at de ikke får forlænget med Lionel Messi.

Derfor kan det ende med, at Antoine Griezmann må forlade klubben. Han er nemlig den næstbedst betale spiller i klubben, hvorfor et salg af franskmanden kan medføre, at der opstår mere plads i lønbudgettet.

LÆS OGSÅ: Barca-spiller er på radaren i MLS-klubber

Derudover kan ankomsten af både Sergio Agüero og Memphis Depay også resultere i, at Griezmanns spilletid bliver begrænset. Dette er blot endnu en årsag til, at det kan ende med, at han bliver solgt i løbet af dette transfervindue.