Flere spanske medier har rapporteret, at Lionel Messi har informeret FC Barcelona om sine fremtidsplaner. Her skulle han have informeret dem om, at han ønsker at forblive i klubben efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: Laporta har bedt Neymar om at stoppe sine kontraktforhandlinger med PSG

Det står i kontrast til hans ønske om at forlade klubben sidste sommer, hvor han indgav en transferanmodning. Havde daværende Barca-præsident Josep Maria Bartomeu ikke stillet sig i vejen, kunne det have endt med, at han havde forladt klubben.

Det endte derfor med, at han blev i klubben, men efter denne sæson udløber hans kontrakt. Derfor har der naturligvis været rigtig mange spekulationer om hans fremtid. Han er blandt andet blevet kædet sammen med klubber som Manchester City og PSG i løbet af de seneste måneder.

Faktisk har der i løbet af de seneste dage været rygter om, at han er blevet tilbudt en lukrativ kontrakt af PSG. Det er dog ikke noget, der er blevet bekræftet af hverken klub eller spiller.

Lionel Messis far, Jorge, som også er agent for sin søn, er fløjet til Barcelona for at holde samtaler om sin søns fremtid med klubpræsident Joan Laporta.

I disse samtaler er der blevet givet udtryk for, at den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder agter at blive i den catalanske klub. Det rapporterer den spanske tv-station TVE.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil tilbyde Messi tiårig kontrakt

Dog rapporteres det også, at Messi har gjort det klart over for Laporta, at der skal investeres i nye spillere til truppen, da han har blikket rettet mod flere trofæer og titler.