FC Barcelona møder mandag aften Huesca i La Liga, når de gæster Camp Nou, og det bliver et opgør, hvor Lionel Messi kan skriver historie. Det kræver blot, at han spiller med i kampen, og det er der naturligvis meget stor sandsynlighed for, han gør.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona overvejer at sælge klubveteran til sommer

Det vil nemlig betyde, at han rykker op på siden af Xavi Hernandez som den spiller, der har spillet flest kampe for FC Barcelona. Messi står noteret for at have spillet 766 kampe for Barca, mens Xavi har spillet 767 kampe.

Lionel Messi er dog den spiller, der har vundet flest trofæer, da han har vundet hele 34 af slagens, ligesom han har scoret flest mål, da han har scoret 658.

Messis 766 kampe for Barcelona er delt over seks forskellige turneringer, hvor La Liga naturligvis er flest af kampene med 509 af slagsen. I Champions League er der tale om 149 kampe, mens han har spillet 79 kampe i Copa del Rey-turneringen.

20 kampe har han spillet i Super Cup og fem kampe i VM for klubhold, samt fire i den europæiske Super Cup.

LÆS OGSÅ: De er optimistiske om Messi-handel: Pengene er klar til signingen

Det vil naturligvis være en helt igennem fantastisk rekord at slå, hvis han ender med at blive i Barcelona. Hvis han derimod ender med at skifte til Paris Saint-Germain, vil det umiddelbart gøre endnu mere ondt på Barcelona.