Lionel Messi er indehaver af et utal af rekorder, og han kan nu skrive sit navne på endnu en. Det er dog en rekord, som mange havde regnet med, at han aldrig ville nappe, nemlig rekorden som den mest scorende indskiftningsspiller.

Barcelona måtte kæmpe sig til en sejr, da de spillede mod Betis. Det var også et opgør, hvor Messi startede på bænken, men da han kom på banen efter en times spil, kunne han efter tre minutter på banen udligne til 1-1.

Messi scorede dermed sit mål nummer 27 som indskifter. Det er på trods af, at han stort set aldrig starter ude, men det sker af og til, hvis Koeman har planer om at give ham en pause, eller hvis han er på vej tilbage fra en skade.

Han er dog blot et mål fra at sætte en ny rekord som den mest scorende indskifter. Det er en rekord, som i øjeblikket bliver holdt af den tidligere Barcelona-angriber, Julio Salinas, der står noteret for at have scoret 28 af slagsen.

Spørgsmålet er dog bare, hvornår Messi får muligheden for at nappe rekorden fra Salinas.