Ikke blot Lionel Messi, men også hans landsmand Sergio Aguero har både æret og hyldet den tidligere VM-træner Alejandro Sabella. Det har de gjort, da det tirsdag kom frem, at han er gået bort i en lader af blot 66 år.

LÆS OGSÅ: Ronaldo efter sejr: Aldrig set Messi som rival

Alejandro Sabella er især kendt for at have ført Argentina til VM i 2014. Derfor har et fået både Lionel Messi og Sergio Aguero til tasterne, da de ønsker at ære og hylde den afdøde argentinske landsholdstræner.

Det har Messi valgt at gøre i et opslag på sin Instagram-profil. I dette opslag lovpriser den argentinske stjerne sin tidligere træner.

“Det var en fornøjelse at dele så meget med dig. Alejandro var et fantastisk menneske, der udover at være en rollemodel var med til at forme min karriere og hjalp mig til at lære meget,” skriver han, hvilket han følger op med:

“Vi har sammen oplevet nogle af mine bedste fodboldminder i løbet af kvalifikationen til VM og selve VM. Jeg kondolerer til hele hans familie og alle hans venner.”

Sergio Aguero har også valgt at ære den alt for tidlige død af Alejandro Sabella:

“Så meget sorg. Tak for al den tro, du havde på os. Tak for at vide, hvordan du skulle motivere os og give os din visdom. Du var mere end en træner. Tak, maestro. Tak, Sabella,” har han skrevet på sin Twitter-profil.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Vi kom skidt i gang”

Alejandro Sabella var træner for det argentinske landshold fra 2011 til 2014, hvor han nåede at føre holdet hele vejen til VM-finalen mod Tyskland.