Lionel Messi er ikke længere under kontrakt med FC Barcelona. Derfor går han glip af store summer penge hver eneste dag.

LÆS OGSÅ: Donnarumma og Pedri vinder EM-priser

Den argentinske stjerne håber derfor sandsynligvis på snart at kunne nå til enighed med den catalanske klub. Derfor vil de kommende forhandlinger mellem Messi og Barcelona være afgørende for både spiller og klub.

Efter at El Mundo offentliggjorde Lionel Messis forhenværende kontrakt, er det ikke længere ukendt, hvad han tjente. Ud fra denne kontrakt har L’Equipe beregnet, at han går glip af hele 100.000 euro om dagen. Det er svarende til 740.000 kroner om dagen.

Ifølge den spanske avis tjente han hele 138,9 millioner euro pr. sæson i Barcelona under sin tidligere kontrakt. Da han ikke længere er under kontrakt, går han glip af rigtig mange penge hver eneste dag.

Det vides dog ikke, hvad kan potentielt kan komme til at tjene i FC Barcelona. Han har nemlig endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt.

I øjeblikket arbejder Joan Laporta på at få økonomien til at hænge sammen, da klubben ellers ikke kan forlænge med ham. Han har hele tiden været positiv omkring at få Messi til at forlænge, men det er endnu ikke blevet til noget.

“Jeg vil gerne sige, at det hele er klar, men det er ikke tilfældet. Forhandlingerne går godt, men det er ikke overstået endnu. Tanken er at afslutte så hurtigt som muligt,” lød det fra Laporta, der fortsatte:

“Vi er selvsikre, da han ønsker at blive.”

LÆS OGSÅ: Klub forsøger at leje Braithwaite

I den spanske presse er der også en vis sikkerhed omkring, at Messi forlænger med Barcelona. Det kræver dog, at klubben får styr på økonomien først. Kan de ikke det, kan de nemlig ikke overholde Financial Fair Play-reglerne i La Liga.