Lionel Messi og Luis Suarez er tætte venner, der indtil for ganske nylig også havde et meget produktivt partnerskab på banen.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola smider stort Lionel Messi-hint om Manchester City-skifte

Dette partnerskab varede dog kun indtil FC Barcelona besluttede sig for, at der var tid til, at det skulle komme til en ende. De lod nemlig sidstnævnte forlade klubben sidste sommer, hvor han i stedet skiftede til La Liga-rivalerne fra Atletico Madrid.

Og som Mundo Deportivo også skriver, har det været en beslutning, der har fået store konsekvenser for FC Barcelona.

Den tidligere Barca-angriber trives nemlig i den spanske hovedstad, hvor han har leveret mål på samlebånd. Han har derfor været den angriber, som Atletico Madrid i længere tid har været på jagt efter.

I denne sæson er det blevet til for Luis Suarez i La Liga i denne sæson, hvorfor han faktisk har scoret mere end Lionel Messi. I skrivende stund er han dog kun foran sin argentinske ven med et enkelt mål.

Derfor er de også i meget tæt konkurrence om at vinde Pichichi, da Messi nu har scoret 15 mål, da han scorede to mål i opgøret mod Alaves.

LÆS OGSÅ: Medie: Man United vil hente La Liga-forsvarer som Dayot Upamecano-alternativ

I tabellen har Atletico Madrid dog lagt stor afstand til Barcelona, da de er hele otte point foran. Suarez har muligheden for at øge sin føring i midten af ugen, hvor Atletico Madrid skal spille mod Levante, mens Messi skal spille mod Paris Saint-Germain i Champions League.