Der skal ikke herske nogen tvivl om, hvorvidt Lionel Messi er blandt de bedste spillere, der har spillet for FC Barcelona. Der skal dog heller ikke herske tvivl om, at han er en af de bedste spillere, der nogensinde har spillet.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Han fik efter gårsdagens opgør mod Deportivo Alaves sat streg under netop den konklusion. Det var nemlig Messis 505. ligakamp for FC Barcelona, hvorfor han nu har udlignet Xavis fantastiske rekord for flest ligakampe for FC Barcelona.

Lionel Messi fik sin debut for FC Barcelona tilbage i 2004, og han har som bekendt spillet for hjerteklubben lige siden. Det kan dog snart få sin ende, da der i øjeblikket er stor tvivl om, hvorvidt Messi skifter til en anden klub, eller om han bliver i FC Barcelona.

Messi vil dog uden tvivl have slået Xavis rekord til den tid. Han fik i hvert fald sikret sig en plads på holdkortet til næste uges opgør, da han scorede to gange i 5-1-sejren over Alaves.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Det bliver spændende at se, om dette FC Barcelona-mandskab kan hamle op med Paris Saint-Germain, når de tørner sammen i Champions League.