Lionel Messi har udrettet et utal af store ting i sin karriere, og mandag aften blev der skrevet endnu et kapitel i den allerede tykke bog om Lionel Messi. FC Barcelonas kamp mod Huesca i mandags, da de tørnede sammen i La Liga på Camp Nou, var nemlig Messis kamp nummer 767 i Barca-trøjen.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det betyder, at han har tangeret den nuværende rekord, hvorfor han og Xavi nu deler rekorden, og det er naturligvis noget, Messi glæder sig over.

Og den glæde har Messi nu sat nogle ord på i et opslag på Instagram.

“Det er en stor ære at have spillet så mange kampe kampe for Barca. Jeg vil gerne takke alle de kollegaer, som har været ved min side i løbet af alle disse år, og jeg vil også gerne takke min familie og mine venner for deres evige støtte,” skriver han på Instagram.

Barcelona skal søndag i aktion igen. De går en meget svær og vigtig kamp i møde, da de denne gang tørner sammen med Real Sociedad på udebane.

Det betyder som bekendt også, at det kan blive kampen, hvor Lionel Messi kan komme til at sidde alene på rekorden som den spiller, der har spillet flest kampe i Barcelona-trøjen.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Det kræver naturligvis, at han kommer på banen, men som man kender Messi, og kigger på det niveau, han ligger på i øjeblikket, så skulle det udelukkende være på grund af, at han blev skadet, at han ikke skulle ende med at slå rekorden.