I et interview med Marca åbner Lionel Messi op om sit syn på fyringen af tidligere Barcelona-træner Ronald Koeman.

I slutningen af oktober i år blev den 58-årige Ronald Koeman fyret som træner i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic med godt råd til Manchester United-spillerne

Beslutningen blev truffet efter en lang periode med skuffende resultater, og til sidst mistede ledelsen tilliden til, at den hollandske træner var i stand til at vende skuden.

På dette tidspunkt var Lionel Messi allerede rejst fra klubben til fordel for Paris Saint-Germain, men han nåede dog at spille under Ronald Koeman i omtrent et år.

Ifølge den argentinske stjerne, er det ikke retfærdigt, at det altid er træneren, der skal stå til ansvar for de dårlige resultater, da det i lige så høj grad er spillernes skyld.

“Folk er altid uretfærdige mod trænere. De var uretfærdige mod Koeman og med Valverde. Når der er dårlige resultater, så er det letteste at pege fingre ad træneren og skifte ham, ikke spillerne,” siger Lionel Messi i interview med Marca.

Han siger også, at Koeman blev hentet ind som træner på et svært tidspunkt, hvor flere af klubbens vigtige spillere var væk.

“Koeman kom til på et meget svært tidspunkt for klubben, hvor vigtige spillere havde forladt klubben, men han formåede at bringe mange unge spillere ind. Som jeg sagde, så er det nemmest altid at bebrejde trænere. Og det ved de godt, for det er en del af deres arbejde,” fortæller stjernen.

LÆS OGSÅ: Her er de tre nominerede til årets danske spiller

Ronald Koeman nåede kun at stå i spidsen for Barcelona i 67 kampe. I løbet af sin tid som Barcelona-træner havde han et pointsnit på 1,96, hvilket er det dårligste i 18 år for FC Barcelona, skriver bold.dk.