Lionel Messi i Barcelona og Cristiano Ronaldo i Real Madrid bød på en rivalisering, som Messi selv kalder for historisk.

Der har i mere end et årti været debat om, hvorvidt Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er den bedste fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Xavi melder ud om Fati-comeback

I ni år spillede de på de rivaliserende hold, Barcelona og Real Madrid, hvorfor de kæmpede om at vinde de samme titler og trofæer.

Det var dog ikke blot på klubbasis, at de to stjerner konkurrerede. De konkurrerede også individuelt om, hvem af dem, der var den bedste fodboldspiller i verden.

I dag er der ingen af de to verdensstjerner, der spiller i det spanske.

Cristiano Ronaldo skiftede Real Madrid ud med Juventus i Italien, og i år tog han afsked med Torino-klubben til fordel for Manchester United.

Noget overraskende bød sommeren også på et klubskifte for Lionel Messi, der pakkede tasken og rejste til Paris og Paris Saint-Germain.

Det er ikke noget, som Messi tidligere har talt meget om, men i et nyt interview med Marca, åbner han op om den mangeårige rivalisering mellem de to.

“Det er lang tid siden, at vi stoppede med at konkurrere i den samme liga. Vi konkurrerede dengang individuelt og på hold-basis for de samme mål,” sagde han til Marca, og fortsatte:

“Det var en smuk tid for os, og det var også en smuk tid for fansene, for de nød det virkelig meget. Det er et dejligt minde, som altid vil være en del af fodboldhistorien.”

LÆS OGSÅ: Karim Benzema idømt fængselsstraf

Efter deres klubskifte, har Ronaldo fået en bedre start, end Messi. Ronaldo har scoret 10 mål og lavet to oplæg i 15 kampe, mens Messi har scoret fire og lavet et oplæg i ni kampe.