Barcelona har endelig fået en klubpræsident. Det kommer efter, at man i går kunne bekræfte, at Laporta igen er blevet valgt. Det har været en lang og smertefuld rejse, men nu kan man se mod fremtiden, da man begynder at skrive et nyt kapitel i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Victor Font udtaler sig efter Laportas valgsejr i FC Barcelona

Der er dog mere til historien, end hvad man regner med ved første øjekast.

Laporta er blevet valgt, og al fokus ligger dermed på Lionel Messi. Laporta og Messi har et god venskab, og mange håber derfor, at det er nok til, at han kan overbevise Messi om at blive i klubben.

Lionel Messi har dog holdt kortene tæt til kroppen, og han har tidligere udtalt, at han ikke vil træffe en beslutning før efter sæsonen er forbi.

Det er derfor ikke muligt at forudse, hvad der kommer til at ske, men Jorge Messi, Lionel Messis far og agent, har i hvert fald liket Barcelonas opslag på Instagram, hvor de annoncerede, at Laporta vandt valget.

Det kan være, at det ikke betyder noget, men det kan også være et tegn. Lionel Messi var nemlig også selv inde at stemme, hvilket er første gang nogensinde, at han har gjort dette.

Også dette kan have stor betydning for, om han bliver i klubben.

LÆS OGSÅ: Så mange Barca-medlemmer mener, at Messis forlængelse er essentiel

Lionel Messi ønsker at se forandring i Barcelona. Han vil have et vindende projekt stablet på benene af en mand, der elsker Barcelona og som ønsker klubben det bedste.

Og i manges øjne er Laporta manden, der kan få det til at ske.