Mundo Deportivo skrev i går, at de havde fået indsigt i Lionel Messis kontraktlige forhold hos Barcelona. Det betød blandt andet, at man kunne se, hvor meget Lionel Messi har tjent.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Tallene viste, at Lionel Messi tjente 555.237.619 euro fra 2017 og frem til den kommende sommer, hvor hans kontrakt som bekendt løber ud.

Det er svarende til 4.129.218.886 danske kroner.

Det er dog et skidt tidspunkt, at disse tal kommer frem. FC Barcelona er nemlig midt i en økonomisk krise, og de kæmper med et kæmpe underskud, som svarer til cirka det dobbelte af Lionel Messis løn.

Det er dog ikke gået Lionel Messi forbi, og han skulle derfor have lagt sag an mod avisen, da de har delt private oplysninger. Han bliver da også bakket op af sin klub, som hurtigt understreger, at de intet har med det at gøre.

” FC Barcelona afviser kategorisk, at de har noget ansvar for publiceringen af dokumentet og vil tage til genmæle juridisk mod El Mundo for den skade, det må have medført at publicere kontrakten,” siger klubben på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Juventus-spiller: Her er forskellen på Lionel Messi og Cristiano Ronaldo

Lionel Messis kontrakt, som tidligere nævnt, står til at udløbe den kommende sommer. Det kan derfor formodes, at FC Barcelona ønsker at snakke kontraktforhandling med Messi.