El Mundo valgte i weekenden at afsløre Lionel Messis kontraktlige forhold hos FC Barcelona, og det er ikke overraskende, at dette stunt har vækket stor omtalte og interesse fra ander klubber samt fans verden over.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Der er også mange, der mener, at dette blot er endnu et forsøg på at drive ham væk fra klubben, og der er ligeså mange, der mener, at det er en person, der befinder sig inden for klubbens vægge.

Den forhadte eks-præsident i Barcelona, Josep Maria Bartomeu, er allerede blevet beskyldt for at have lækket Messis kontrakt, men han afviser dog på det groveste. Han mener, at Messi fortjener hver en krone, han får.

Det kom nemlig frem, at FC Barcelona fra 2017 og frem til sommer, ender med at have betalt Lionel Messi over fire milliarder kroner.

Marca har dog også kigget nærmere på Lionel Messis kontrakt, som åbenbart indeholder nogle meget kuriøse detaljer. Det fremgår blandt andet, at “man forventer, at Lionel Messi integrere sig i samfundet og regionens kultur”. Marca erfarer også, at Barcelona har arbejdet hårdt på, at Messi kunne forbedre sproget.

LÆS OGSÅ: Rasende Messi: “Hvad snakker du om, din idiot?”

Det fremgår desuden også af kontrakt, at Lionel Messi skal “agere på passende vis”, ligesom han skal lade være med at dope sig selv. Og så vil Lionel Messi såmænd kunne skifte på en fri transfer, hvis Catalonien på et tidspunkt opnår selvstændighed.