FC Barcelona har i længere tid været hårdt ramt på økonomien, og har i skrivende stund en gæld på omkring 8,8 milliarder kroner. Samtidig er det kommet frem i et læk af den spanske avis El Mundo, at Lionel Messi har en kontrakt, der tildeler ham en milliard kroner om året.

LÆS OGSÅ: Bayern München-direktør: Jeg grinte af Lionel Messis løn

I den danske Barcelona-legende Michael Laudrups øjne, er det dog ikke et tal, der er for højt. Det har han ifølge CLBold fortalt til TV3+.

Michael Laudrup lagde ud med at sige, at det kan lyde som ‘vanvittige tal’, når folk hører om fodboldspillernes lønninger. Han forstår godt, at det starter en debat om, hvorvidt nogen er så meget værd, men Michael Laudrup mener dog, at det handler om noget andet.

“Det er om den person tjener sine egne penge og mere ind. Så er det jo ikke ham eller hende (der skaber underskuddet, red.). Hvis Messi ikke var der, så kan man sige, at så var der en milliard mindre. Ja, men så ville der være færre indtægter, og så kan det godt være, at beløbet stadig hedder 8,8 milliarder, som de skylder væk,” sagde Laudrup til TV3+.

Den danske fodboldlegende mener derfor heller ikke, at det er Messi, man skal kigge på, når man skal vurdere, hvilke spillere, der er de dyre spillere i truppen.

LÆS OGSÅ: Alaba bekræfter Bayern-exit: “Penge var ikke en faktor”

“Det kan være ham på bænken, som tjener 30 millioner kroner og spiller seks kampe om året. Han er dyr, fordi han er penge ud af vinduet. Han tjener heller ingen penge til klubben. Det er de spillere, der er dyre. For mig at se er det ikke Messi,” lød det også fra Michael Laudrup.