Lionel Messi og Pablo Zabaleta har kendt hinanden i mange år. Pablo, som har spillet siden om siden med Messi på Argentinas landshold, har opfordret ham til at skifte til Manchester City og prøve Premier League af.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Det fortæller han til The Mirror, da han stillede op til et interview.

Zabaleta endte med at tilbringe den bedste tid af sin karriere i netop Manchester-klubben, og han er overbevist om, at Messi ville kunne trives i Premier League samt i Manchester City under Pep Guardiola.

Lionel Messi har været rygtet væk i lang tid, og med den nuværende økonomiske krise, som Barcelona i øjeblikket døjer med, er det ikke sikkert, at man kan tilbyde Messi en ny kontrakt, når den nuværende udløber, hvilket sker til sommer.

“Hvis Lionel Messi beslutter sig for at forlade Barcelona, og han ønsker at spille i verdens bedste liga, så skal han opleve Premier League for sig selv,” siger Zabaleta til Mirror

“Det er noget, der vil interessere ham, fordi alle spiller, jeg kender, har spurgt mig, hvordan det er at spille i Premier League. Leo har været i La Liga i så mange år, at jeg tror, det er meget interessant for ham at opleve engelsk fodbold.”

Zabaleta siger endvidere, at Manchester City vil kunne tilbyde de helt rigtige rammer for Messi, hvilket han også mener, er grunden til, at Messi skifter til Manchester-klubben, skulle han ende med at skifte.

“Han kender Pep (Guardiola, red) rigtig godt, han kender Txiki Begiristain (sportsdirektør, red.) og Ferran Soriano (administrerende direktør, red.), og så kender han (Sergio, red.) Agüero.”

“Det vil være en stor beslutning at forlade Barcelona, men hvis det er det, han vil, så vil det være godt for ham at skifte til en klub, der har folk, som kan hjælpe ham med at komme på plads.”

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo hyldes for ny stor bedrift

Han siger slutteligt, at han godt er klar over, at Juventus og Paris Saint-Germain ønsker at skrive under med Messi. Han er dog overbevist om, at Manchester City vil være den bedste klub for Lionel Messi.