Kampen mellem Danmark og Sverige bød på flere debutanter for Danmark, ligesom det samme gjorde sig gældende for Sverige. De stillede blandt andet med FC Midtjylland-spilleren Jens Cajuste, der fik chancen på midtbanen, hvilket i det store billede gik find for det 21-årige talent.

LÆS OGSÅ: Ny Serie A-klub tilslutter sig jagten på Eriksen

Han blev dog svigtet af sin koncentration, da Danmark scorede målet til 1-0, hvor Cajuste helt missede markeringen af Jonas Wind, som helt blank kunne sparke den i netmaskerne ved bagerste stolpe.

Det har nu medført, at Cajuste bliver kritiseret af den tidligere svenske storspiller, Kim Källström, som langer ud efter hans opdækning af Wind.

“Ikke én eneste gang kigger han bagud. Hvis du har ansvaret for en opdækning, har du det, indtil bolden er ude af feltet. Det er en børnefejl. Det er dog noget, man gør tidligt i karrieren, og så gør man det ikke igen,” siger Källstöm til Aftonbladet.

Cajuste viser dog overskud og tager kritikken til sig med sindsro. Han siger, at han vil bruge kritikken konstruktivt.

LÆS OGSÅ: Cristiano til Man United: Fristet på grund af Lionel Messi

“Jeg har meget at lære. Jeg er stadig en ung spiller. Jeg har ikke så meget at sige til det. Jeg er her for at lære og udvikle mig.”