Mikael Uhre elsker Brøndby: Det er holdet, man kæmper for

Mathias Busekist — 21. nov 2020 18:31
Foto: Shutterstock

Brøndby IF skal i morgen møde Vejle Boldklub i et opgør, hvor Niels Frederiksens tropper er favoritter. Det er på trods af, at de spiller på udebane.

LÆS OGSÅ: Superliga-træner spøger i Brøndby: Niels Frederiksen på vippen

Mikael Uhre har forud for opgøret sat nogle ord på, hvad han tænker om klubben. Det skyldes, at det har været en halvsvær start i klubben, men han virker dog nu til at have fundet takterne og stortrives dermed på Vestegnen.

"Det betyder meget for mig, at jeg har været med til at skabe chancer og score mål. Det er det, jeg går på banen for, og mål hjælper jo holdet, og så er jeg egentlig lidt ligeglad, om det er mål eller assists. Så længe jeg kan være med til at være indblandet i en scoring og hjælpe holdet, så er det dejligt. Det er holdet, man kæmper for. For når man præsterer som hold, så bliver der også oftest lagt mærke til de individuelle kvaliteter," siger Uhre til Brøndbys hjemmeside.

"Der er en rigtig god indbyrdes forståelse på holdet, og vi supplerer hinanden godt. Vi har nogle spillere med god fart, nogle er dygtige til at holde fast i bolden, og andre er gode pasningsspillere. Jeg synes, vi har et godt mix på holdet, og det skal vi blive ved med at bygge videre på," siger han slutteligt.

LÆS OGSÅ: Manchester United udsat for cyber-kriminalitet

Mikael Uhre har et utrætteligt løbearbejde. Han har dog også budt ind med tre kaser og fire målgivende afleveringer i denne sæson af 3F Superligaen.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere