AC Milan måtte se sig slået ud af Europa League torsdag aften, hvor de tabte til Manchester United. Derfor blev ottendedelsfinalen også endestationen for den italienske klub efter et 1-0-nederlag til De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Usain Bolt mener, at Manchester United bør skille sig af med denne spiller

Det medførte nemlig, at det sammenlagt blev til 2-1 til englænderne efter de to opgør. Efter kampen gjorde AC Milan-træner Stefan Pioli det klart, at det var noget, der skuffede ham meget. Samtidig mener han heller ikke, at det var fortjent, at de røg ud af turneringen på så tidligt et stadie.

“Det er et exit, der virkelig skuffer os. Efter de to opgør spillede vi nemlig som et fantastisk hold og burde have scoret i første halvleg,” sagde Stefan Pioli til Sky Sport Italia efter opgøret, hvilket han fulgte op med:

“Det er en skam, fordi vi gjorde så meget for at nå hertil, og holdet fortjente at fortsætte. Men vi var nødt til at give det lidt mere. Jeg synes ikke, at vi fortjente at ryge ud.”

“Over de to kampe gjorde vi meget rigtigt, men de to mål, må vi indrømme, skyldes mere vores egne fejl end deres kvaliteter. Det er det, som er skuffende,” rundede han af overfor Sky Sport Italia.

LÆS OGSÅ: Solskjær efter EL-sejr: Vi har savnet ham

Manchester Uniteds Paul Pogba endte med at sikre dem sejren, da han scorede få minutter efter at være blevet sendt på banen. Hans mål blev også kampens eneste mål.