Torsdag blev AC Milan sendt ud af Europa League af Manchester United. Efterfølgende var det tydeligt at fornemme på Milano-klubbens cheftræner, at han ikke ligefrem var i godt humør.

LÆS OGSÅ: Tottenham og Manchester United udviser interesse i Lazio-profil

Ifølge den italienske avis Il Corriere dello Sport endte det med at gå ud over Ole Gunnar Solskjær. Efter slutfløjtet endte han nemlig med at blive svinet til af Stefano Pioli.

Efter kampen, der endte 1-0 til Manchester United, forsøgte Solskjær at opmuntre Pioli ved at sige, at Milan har et ‘godt hold’. Tilsyneladende var det dog ikke noget, som Simon Kjærs chef var i humør til at høre på.

“Godt hold, min røv. Du er ikke andet end et røvhul. Din søster har et godt hold,” skulle han, ifølge Il Corriere dello Sport, have sagt til den norske United-træner.

Stefano Pioli havde dog god grund til at være i skidt humør efter torsdagens kamp, hvor den franske midtbanespiller Paul Pogba blev den eneste målscorer.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører: United-stjerne misser sandsynligvis kvartfinale

I og med, at de to hold spillede 1-1 på Old Trafford som følge af Simon Kjærs hovedstødsmål, var AC Milan gået videre, hvis de havde spillet 0-0. Efter kampen sagde Pioli, at de ‘havde fortjent at gå videre’.