Det er ikke uvant for FC Barcelona at stå i komplicerede situationer med deres spillere. Den situation, som den spanske klub står i med Ousmane Dembélé, kender AC Milan også til. De står nemlig i stort set samme situation med 26-årige Alessio Romagnoli.

LÆS OGSÅ: Julian Nagelsmann vil hente Barca-back til Bayern München

Den primære forskel mellem de to situationer er, at Milan-spilleren har gjort det klart, at han ikke vil forny sin kontrakt. Derfor er italienerne meget ivrige efter at sælge ham denne sommer, da hans nuværende kontrakt udløber næste sommer.

Formår de ikke at sælge ham denne sommer, mister de ham gratis næste sommer. Det er naturligvis en situation, som den italienske klub gerne vil undgå. Derfor har de nu besluttet at forsøge at skille sig af med den 26-årige forsvarsspiller på anden vis, end ved et salg.

Ifølge spanske Sport er de nemlig interesserede i at sende ham til Barcelona i en byttehandel. Den anden tager de gerne imod enten Philippe Coutinho eller Miralem Pjanic, men der er dog et økonomisk problem. Begge spillere har ganske enkelt for højt et lønniveau for Serie A-klubben.

Ingen af de to spillere har givet udtryk for, at de er villige til at gå ned i løn. I og med, at det er tilfældet, agerer de begge to stopklods for handlingerne mellem de to klubber. Skulle en af de to klubber ombestemme sig, kan der dog være grundlag for en byttehandel mellem de to klubber.

LÆS OGSÅ: Manchester United har henvendt sig til Barcelona med byttehandel

Barcelona havde i sidste sæson problemer i det centrale forsvar, hvorfor Alessio Romagnoli kunne være et interessant bytte for Camp Nou-klubben. Som angivet herover, bliver der dog ingen handel, såfremt enten Pjanic eller Coutinho er villige til at nedsætte deres lønkrav.