Miralem Pjanic: "Jeg vil være blandt de bedste"

Nicolai Busekist — 09. nov 2020 09:54
Foto: Shutterstock

Miralem Pjanic har åbnet op omkring sine ambitioner for fremtiden. Han fortæller om, hvordan han ambitioner har ændret sig, efter at have skiftet tilstedeværelsen i Juventus ud med FC Barcelona denne sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester City vil snuppe Mönchengladbach-spiller foran Barca

Midtbanespilleren forsøger stadig at finde sin plads i truppen og klubben. Indtil videre har han kun spillet tre kampe fra start. Alle tre kampe har været Champions League-kampe. Derfor har han endnu ikke startet inde i en La Liga-kamp.

Pjanic fortæller dog, at han ikke er tilfreds med blot at være en del af truppen i Barcelona. Han vil vinde titler og opnå succes med den catalanske storklub. Det fortalte han i et interview med Canal Football Club:

"I dag er jeg i FC Barcelona - den største klub i verden. Jeg har altid drømt om at spille her. Men i dag vil jeg ikke blot være. Jeg vil efterlade et eftermæle, og jeg håber, at jeg får muligheden for at få det til at ske. Jeg vil vinde de største titler, der er at vinde, og mit mål er at være blandt de bedste," udtalte midtbanespilleren til Canal Football Club.

Pjanic vandt fire Serie A-titler og to Coppa Italia-trofæer i sin tid i Juventus, men ønsker tydeligvis at tilføje flere titler og trofæer til sin samling sammen med FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Kun én Barcelona-spiller er startet inde i alle kampe

Den 30-årige midtbanespiller begynder så småt at bevise sit værd i den spanske storklub. Han har dog endnu ikke gjort sig fortjent til en fast plads i startopstillingen, hvilket kan ses på det få antal gange , hvor Ronald Koeman har udtaget ham til start.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere