Du skal ikke langt tilbage i tiden, hvis man skal tilbage til dagen, hvor Mino Raiola, Paul Pogbas agent, var ude at sige, at Pogbas tid i United var forbi.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand vil have United-profil smidt på bænken

Han er dog blomstret i United på det seneste, og det er på trods af, at han ikke har spillet de seneste kampe, da han bliver holdt ude af en skade.

Og spørger man Andy Mitten, så er der mulighed for, at Paul Pogba ender med at forlænge med Manchester United. Det fremgår af et svar, som den anerkendte United-journalist har givet til United.no.

“Jeg tror, Pogba bliver, og jeg har fået at vide, at han er åben for at diskutere en ny kontrakt, skriver han i et svar til mediet.”

Det er dog ikke noget nyt, at man diskutterer Paul Pogbas fremtid. Det har nemlig været et følsomt emne i Manchester United i flere sæsoner, og mange af Uniteds fans mener naturligvis, at man har brug for en spiller som Pogba.

Han har nemlig mange kvaliteter at bryde på, hvilket også er grundet til, at han blev Manchester Uniteds bedste spiller i januar. Men der er dog også mange, der mener, at han har brændt sine broer i klubben.

LÆS OGSÅ: Roy Keane revser Solskjær: “Stor mangel på kvalitet”

De mener, at han skaber for meget uro til, at han skal fortsætte i klubben.