Mohamed Salah har i sin imponerende karriere opnået bemærkelsesværdige triumfer, herunder sejre i Champions League, Premier League, FA Cuppen og Carabao Cuppen.

Med 198 mål og 84 assists i 323 kampe for The Reds, har Salah cementeret sin status som en af ligaens mest frygtede angribere. Ligesom han efterhånden er blevet en legende i den røde trøje.

I et nyligt interview med Sky Sports afslørede Salah sit ønske om at spille sammen med en bestemt Premier League-spiller, som han endnu ikke har haft muligheden for at dele banen med.

“Hvis jeg skal vælge en i Premier League, så vælger jeg Kevin (de Bruyne, red.),” sagde Salah.

Han roste den belgiske playmaker for sit overblik og evne til at finde medspillere overalt på banen. “Han er en fremragende spiller, og City-mandskabet er også fremragende. Men jeg forsøger bare at spille mit spil og ikke fokusere så meget på alle andre,” tilføjede han.

Interessant nok var Salah og De Bruyne tæt på at blive holdkammerater tidligere i deres karrierer.

I 2014 forlod De Bruyne Chelsea til fordel for Wolfsburg, mens Salah ankom til Stamford Bridge fra Basel i Schweiz. Deres veje krydsede dog aldrig på Stamford Bridge, og de har siden da udviklet sig til at være nøglespillere for deres respektive hold.

Udover at udtrykke sit ønske om at spille sammen med De Bruyne, nævnte Salah også fodboldlegendene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo som spillere, han gerne ville have haft muligheden for at spille sammen med.