Montanier: Griezmanns problemer skyldes ikke ego

Nicolai Busekist — 15. nov 2020 17:03
Foto: Shutterstock

Philippe Montanier var træner for Antoine Griezmann i Real Sociedad fra 2011 frem til spillerens skifte til Atletico Madrid i 2013.

LÆS OGSÅ: Barcelona valgte Dembélé over PSG-stjerne

På dette tidspunkt var Griezmann en af de klare stjerner på holdet. Ligeledes formåede han at fortsætte sin succes hos Atletico Madrid, hvor hans karriere for alvor tog fart. I Barcelona forholder det sig ikke helt således.

Montanier er - ligesom resten af Frankrig - bekymret for, hvordan tingene ser ud for Griezmann i hans nuværende klub. Han ser ud til at være havnet i et hul, som han har svært ved at komme ud af igen.

Montanier har et godt kendskab til Griezmann, og han insisterer på, at hans problemer ikke skyldes ego. Det handler derfor ikke om, at han skal kæmpe med flere andre spillere, om en plads i rampelyset.

"Alle elsker Antoine. Foruden hans store talent, er han en rigtig fighter. Han arbejder hårdt, og han sætter altid holdet forrest. Han har aldrig haft nogle ego-problemer i al den tid, jeg har kendt ham, og det tror jeg aldrig, at han vil. Vi kan se, hvordan han er med det franske landshold. Da Kylian Mbappé kom ind på scenen, trådte han øjeblikkeligt til side og gav ham en chance," sagde Montanier ifølge spanske AS.

LÆS OGSÅ: Barcelona skal betale Messi stor loyalitetsbonus til sommer

Han fortæller desuden, at det er vigtigt, at Antoine fokuserer på at nyde fodbolden. Han skal spille og have det sjovt, hvis han skal have det fulde udbytte af sit potentiale.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere