Tottenham er inde i en periode i Premier League, som man ikke just kan kalde strålende. De ligger nemlig på niendepladsen, hvor man ligeså har oplevet, at man har tabt fem Premier League-kampe ud af de seneste seks kampe.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det blev nemlig også til et nederlag mod West Ham, og Mourinho stod naturligvis klar til at besvare spørgsmål efter kampen. Han blev her spurgt til, om det var hans metoder, der har medført, at Tottenham-holdet ofte står langt tilbage på banen, og som har ført Tottenham på kursen mod niendepladsen.

"Det er det ikke. Vi, altså mine og stabens, metoder er 'second to none'. Nogle gange er resultater en konsekvens af mange forskellige faktorer," siger Mourinho ifølge Goal, hvorefter han understreger, at Tottenham ikke er i krise:

"Jeg ved ikke, hvad I mener med krise. Hvis krise er frustrationer og ærgrelse i omklædningsrummet, så ville jeg sige ja, for ingen er glade."

Han er dog glad for at se, at holdet fortsat kæmper til det sidste, hvilket han mener, er én af de grunde til, at man ikke er i krise.

"Men vi viste alle i kampen, at når et hold kæmper indtil sidste sekund for at ændre resultatet, som vi gjorde, så er det aldrig et hold i krise. Man er i krise, når man ikke står sammen i søgen efter bedre resultater."

"Så jeg vil ikke sige, det er en krise. Jeg vil sige, vi er i en rigtig dårlig stime af resultater. Det er åbenlyst, for vi taber for mange kampe."

LÆS OGSÅ: David de Gea er til salg: Skal erstattes af denne målmand

Tottenhams næste opgør bliver i Europa League, når de torsdag tørner sammen med Wolfsberger, som Spurs slog 4-1 i første opgør.