Paul Pogba kunne fredag fortælle, da han stillede op til et interview med Sky Sports, hvordan han føler, at mandskabsplejen under Ole Gunnar Solskjær er blevet markant bedre end den var under José Mourinho.

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-profil: Manchester United skal gøre alt for at hente City-stjerne

Det skulle være kommet efter, at Paul Pogba var blandt de spillere, hvis forhold med José Mourinho endte med at ændre sig markant med tiden. Han var for nylig ude at sætte nogle ord på Mourinho kunne finde på at lade som om, at spillerne ikke eksisterede.

Han sagde blandt andet:

“Det, jeg har med Ole, er meget forskelligt fra Mourinho. Han ville ikke gå imod spillerne. Måske sier han (Solskjær, red.) en fra holdet, men han ville aldrig lade som om, man ikke eksisterer længere. Det er forskellen på Ole og Mourinho.”

Tottenham-manageren blev spurgt til Pogbas kritik af ham efter kampen mod Everton. Og som man kender ham bedst, så ønsker han slet ikke at bruge tid på at forholde sig til det.

Mourinho er nemlig fløjtende ligeglad med kritikken.

“Jeg vil gerne sige, at jeg ikke kunne være mindre interesseret i, hvad han har at sige. Jeg er fuldkommen ligeglad. Slet ikke interesseret,” siger Jose Mourinho til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil beholde United-profil: “Vi er i kontakt om mulig forlængelse”

Mourinho var cheftræner i Manchester United fra sommeren 2016 og frem til udgangen af 2018.