Vi har tidligere berettet, at det enten bliver Tyrkiet eller USA, hvor Mesut Özil ender med at spille. Han er efter syv sæsoner tæt på sit Arsenal-exit, men selvom ovennævnte er de mest interessante destinationer, så er der én destination, som aldrig vil blive en realitet – rivalerne fra Tottenham.

LÆS OGSÅ: Berbatov fraråder United at skrive kontrakt med Real Madrid-profil

Og som man kender Mourinho, så kommer han ikke til at ligge i fosterstilling over kommentaren fra Mesut Özil. Han er nemlig altid god for en skarp kommentar, og denne gang er ingen undtagelse.

Han slog nemlig fast på et pressemøde, at han ikke gider at have Mesut Özil i klubben.

”’Hvem har sagt til ham, at vi skulle være interesseret i at hente ham til Tottenham,” lød det fra Mourinho ifølge Goal.

Han og Özil har ellers tidligere været i samme klub. Det var sågar Mourinho, der hentede Mesut Özil fra Werder Bremen til Real Madrid. De endte dog begge med at forlade Real Madrid efter tre år, hvor Mourinho tog turen til Chelsea, mens Özil altså startede sit eventyr i Arsenal.

LÆS OGSÅ: Rivaldo om Barca-talent: Hans karriere ødelægges, hvis han presses for hårdt

Der er sket meget for begge parter siden da. Mesut Özil er kommet helt ud i kulden i Arsenal, mens Mourinhos Tottenham-mandskab spiller med i toppen af Premier League.