José Mourinho og Tottenham led endnu et nederlag i Premier League, og det er såmænd første gang i sin lange trænerkarriere, at Mourinho har tabt tre ligakampe i træk, hvilket nu skulle have sat ild i sædet, som Mourinho sidder på.

LÆS OGSÅ: Mourinho efter Tuchel-ansættelse: Ikke svært at være Chelsea-træner

De to nederlag til henholdsvis Brighton og Liverpool blev fulgt op at det tredje nederlag i træk, da man tabte 0-1 hjemme mod Chelsea, hvilket nu allerede har medført, at der er startet rygter om en fyring af Mourinho.

Hovedpersonen selv lægger dog ikke så meget i rygterne. Han lægger mildest talt intet i rygterne, da det slet ikke rør ham.

“Jeg lægger pres på mig selv hver eneste dag. Jeg har ikke brug for pres fra andre. Jeg presser mig selv hver dag. Det gør jeg hele tiden,” udtaler han ifølge Football365, hvorefter han tilføjer.

“Så siden 2012 uden tre nederlag i træk? Men hvor lang tid siden er det, at jeg har vundet en titel? Måske jeg kan vinde en, tilføjer Mourinho med henvisning til Tottenhams lange trofætørke.”

LÆS OGSÅ: Guardiola er irriteret: Troede ikke Klopp var sådan

Tottenham har i denne sæson formået at spille sig vej til finalen i Carabao Cup’en, hvor man møder Manchester City og Pep Guardiola i april. De skal dog inden da forsøge at komme tilbage på sporet i Premier League, hvilket de får mulighed for i morgen – søndag 7. februar – mod bundholdet fra West Bromwich.