Tottenham og Chelsea møder hinanden i Premier League torsdag aften. Inden kampen har den tidligere Chelsea-træner og nuværende Tottenham-træner givet sin mening til kende om det at sidde i trænersædet på Stamford Bridge.

LÆS OGSÅ: Mourinho melder ud: ”Jeg forventer det ikke”

Det kommer efter, at Thomas Tuchel blev fyret i Paris Saint-Germain, hvorefter han blev ansat i Chelsea. Mourinho lægger ikke skjul på, at han har gode betingelser for at opnå succes hos The Blues.

“Det er ikke særligt svært at være træner i Chelsea, for jeg var mester der tre gange, Carlo Ancelotti blev mester og Antonio Conte vandt. Det kan ikke være virkelig, virkelig svært, for vi vandt titler der,” siger Mourinho og fortsætter ifølge Sky Sports:

“Chelsea har altid gode spillere og stærke trupper, og gode trænere er altid glade for at arbejde i sådanne klubber og med spillere, der giver dig en rigtig god mulighed for at være succesfuld og for at vinde titler.”

Mourinho kommenterede herefter på de mange fyringer, som Chelsea-ejer Roman Abramovich er kendt for.

“Selvfølgelig, har en træner brug for tid og stabilitet, og det er en rigtig god ting at mærke stabilitet. Jeg siger ikke, at stabilitet hjælper dig med at falde i søvn, men det giver en anden tankegang, hvor man ikke kun tænker på i dag, men også tænker på i morgen og fremtiden.”

LÆS OGSÅ: Koeman er rasende over Messi-læk: Vil finde gerningsmanden

“Det er sådan, det er. Det er Abramovichs klub, og man må forstå, at det er hans klub. For mit vedkommende var jeg der to gange, og jeg var mester i begge perioder, og jeg er meget glad for at have været der og have haft muligheden.”