Der er meget, der peger på, at Mourinho og Spurs har fundet de gode takter frem. Det er blandt andet kommet efter, at man er begyndt at bruge fronttrioen med Son, Bale og Harry Kane.

LÆS OGSÅ: Parker roser Spurs: Premier Leagues bedste fronttrio

Det var da også Harry Kane, der igen endte med at trække overskrifter for Tottenham, da han nettede to gange mod Dinamo Zagreb i gårsdagens Europa League-opgør.

Han blev dog skiftet ud mod slutningen af kampen, hvorefter man så, at han fik en ispose på knæet. Det ville derfor ikke være overraskende, hvis der var mange Spurs-fans, der fik maden galt i halsen.

Det siges dog nu, at det ikke er noget, der holder Kane ude, når Tottenham tørner sammen med Arsenal i North London-derby i weekenden.

Det mener i hvert fald Mourinho.

“Det håber og tror jeg. Det er en stor kamp, og det er kun store problemer, som kan stoppe ham fra at være med. Lad os se, hvordan han reagerer fredag, men jeg er sikker på, at han nok skal være klar,” siger Mourinho ifølge Sky Sports.

Den 27-årige Harry Kane har i denne sæson scoret 26 mål og lavet 16 assists i 37 kampe.

Der skal derfor ikke lægges skjul på, at det ville være et meget stort tab for Tottenham, hvis man skulle undvære Harry Kane mod Arsenal.

LÆS OGSÅ: United-spiller ramt af ny skade: Solskjær forventer ikke, at han er klar til weekenden

Det ser dog ud til, at Mourinho er meget optimistisk.