Danmark besejrede som bekendt Tjekkiet, hvorefter man blot ventede på, at de resterende brikker i puslespillet faldt på plads, da England tørnede sammen med Ukraine, hvilket endte med en sejr til England.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Det betyder, at Danmark onsdag tørner sammen med England.

Der bliver allerede i England skruet op for blusset under opgøret, hvilket José Mourinho, den nyansatte Roma-træner, kommenterer på, da han kommer med sit syn på opgøret.

Han kommer først og fremmest ind på opgøret mellem England og Ukraine, som førstnævnte vandt med 4-0, hvilket Mourinho dog ikke mener, er synderligt imponerende.

“Selvfølgelig var det en god præstation, der gjorde det lettere. Som jeg forventede, da vi snakkede sidst, burde det blive en let kamp for England.”

“Det var hele tiden under kontrol. Ingen problemer overhovedet, ingen skader eller karantæner og selvfølgelig en semifinale, der bliver meget sværere, for Danmark er et langt bedre hold end Ukraine,” siger Jose Mourinho til talkSPORT og fortsætter:

“Danmark er solide. De har også fundet en anderledes måde at spille, end da de startede. De startede selvfølgelig med Christian Eriksen som 10’er og en fireback-kæde. Nu spiller de med tre i bagkæden, et solidt hold med gode spillere, som spiller i de bedste ligaer med en masse erfaring.”

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

“De er meget positive, trods det der skete med Christian (Eriksen, red.), og det ser ud til, at de er følelsesmæssigt stærke. Jeg tror klart, det bliver en svær kamp for England, selvom de spiller godt og på hjemmebane,” mener Mourinho.