Tottenham Hotspur har haft svingende præstationer i starten af dette kalenderår. I søndagens opgør mod West Bromwich, fik en 2-0-sejr igen sendt dem på rette kurs. Her var det særligt Harry Kane, der var i fokus, da han netop er vendt tilbage fra sin skade.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-spiller afviste tilbud fra Liverpool kort før deadline

Derfor var det ikke blot sejren over West Bromwich, som Tottenham og klubbens mange fans kunne juble af. Kane og Son var nemlig tilbage i angrebet sammen, hvor de tilmed leverede et mål hver, som var med til at sikre Tottenham tre point til pointkontoen i Premier League.

Efter opgøret blev manager José Mourinho naturligvis spurgt ind til Kane-situationen, da han – som tidligere nævnt – netop er tilbage fra sin skade. I den periode, hvor han har siddet ude med sin skade, har det været tydeligt, at resten af Tottenham-mandskabet har manglet ham på banen.

Derfor var den portugisiske træner også nødt til at indrømme, at Tottenham ikke kan præstere optimalt, hvis de ikke har deres topscorer med, som det ser ud nu. I og med, at han scorede et mål i søndagens opgør, har han nu bragt sig op på samlet set 13 ligamål i denne sæson, til trods for skaderne.

LÆS OGSÅ: Neville er blevet overrasket: United-profil har været en ‘åbenbaring’

Det vidner selvfølgelig om, at han er en mand, der er meget effektiv foran målet – og derfor har Tottenham også brug for at have på banen.