José Mourinho mener, at Atletico Madrids dyrtindkøbte portugiser må leve op til sit ansvar, selvom han kun er 19 år. 

Atletico Madrid har betalt omkring 940 millioner kroner i overgangssum for 19-årige Joao Felix, der er skiftet til Diego Simeones tropper fra Benfica. Der er derfor store forventinger til den unge offensivspiller, som er spaniernes dyreste indkøb nogensinde. Og dette er en realitet, der forpligter, mener hans landsmand, Jose Mourinho. Prisskiltet kan Joao Felix ikke løbe fra, selvom han stadig er teenager, pointerer den tidligere Manchester United-manager over for det portugisiske fodboldforbunds tv-kanal. 

”Han(Felix) står med en udfordring på grund af sit talent og på grund af den investering, som klubben(Atletico) har foretaget med ham. Jeg mener ikke, at han kan flygte fra dette ansvar. Det er ligegyldigt, om han er 18, 20 eller 25 år. Det, der betyder noget, er hans talent og det ansvar, han har,” siger Mourinho. 

Som Marca skriver, har Joao Felix allerede givet prøver på sit talent i sæsonopstarten for Atletico Madrid, hvor portugiseren har imponeret i træningskampe. Den spanske hovedstadsklub har sagt farvel til Antoine Griezmann, der er blevet solgt til Barcelona, og det er i det hele taget et nyt Atletico-mandskab, der skal forsøge at vinde La Liga i denne sæson. Jose Mourinho mener, at Diego Simeones hold bør være i stand til at kæmpe med om mesterskabet i år. 

”Atletico Madrids niveau af investeringer efterlader dem med et ansvar om at være i stand til at kæmpe om både Champions League-trofæet og ligatitlen. Det er klart, at Barcelona og Real Madrid også skal være der på grund af deres kvalitet og økonomiske muligheder,” mener Mourinho og understreger, at Atletico på det seneste har taget et ryk opad på kvalitetsstigen, hvad investeringer i truppen angår. 

”Det er på tide, at klubben siger, at ’vi er her, vi er store, og vi er for at vinde,”