De seneste sæsoner i Real Madrid er næppe noget, der kommer til at stå tilbage som højdepunkter i Gareth Bales karriere. I sommer blev han i første omgang lejet ud til Tottenham, hvor succesen dog også har ladet vente på sig.

LÆS OGSÅ: Solskjær efter sejr: Vi lignede mere os selv igen

Søndag aften fik han dog igen bevist, at han stadig er en fremragende spiller. Her lykkedes det ham nemlig at levere to mål i 4-1-sejren over Crystal Palace.

Efter opgøret lagde Jose Mourinho ikke skjul på, at det naturligvis også var noget, der glædede ham rigtig meget. Dertil gjorde han det også klart, at han har kunne se, hvordan Bale har døjet med mentale problemer.

“Jeg er meget glad. Han er en fantastisk spiller, og jeg er så glad for at arbejde med en spiller som ham,” sagde Jose Mourinho til BBC efter kampen, og fulgte op med:

“Ingen udfordrede ham, vi støttede ham bare. Jeg har fundet psykologiske ar hos ham. Når du har et par sæsoner med masser af skader, så tror jeg ikke, det handler om muskulære ar, men om psykologiske ar. Det bringer frygt og ustabilitet.”

LÆS OGSÅ: Sir Alex Ferguson var tæt på at dø: Havde 20% chance for at overleve

“Der er øjeblikke, hvor du arbejder godt, og alle omkring dig giver alt, hvad de kan. Der er øjeblikke, hvor den psykologiske barriere skal bryde. Han brød den. Det var ham, ikke os. Vi støttede ham bare,” rundede han af over for BBC.