Tottenham blev elimineret i FA Cup’en, da man tabte til Everton. Det var et meget offensivt opgør, men det var alligevel uden Gareth Bale i truppen.

LÆS OGSÅ: Mourinho efter dødstrusler: Der skal gøres noget

Dette blev Mourinho spurgt til efter kampen, hvor han kunne fortælle, at Bale havde følt ubehag og derfor ikke var helt på toppen. Bale havde dog allerede inden kampen delt et billede på Instagram, hvor han skriver “God session i dag”.

Mourinho mener dermed, at Bale antyder, at han var klar. Dette understreget Spurs-manageren hurtigt, ikke var tilfældet.

“Jeg er nødt til at indrømme, at hans opslag skabte et behov for at blive adresseret. Der var en modsigelse mellem opslaget og virkeligheden.”

“Siden starten af sæsonen og i forhold til alt forsøger jeg at være meget privat og holde alt internt, men jeg følte, at jeg var nødt til at adressere denne situation.”

“Måske var opslaget ikke engang hans ansvar. Det ved jeg ikke, men opslaget viste, at det var en god træning, og at han var klar, hvilket var totalt forkert,” siger Jose Mourinho på et pressemøde ifølge talkSPORT

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Tottenham skal i aften møde Manchester City på udebane i Premier League.