Der var nok at se til på banen, da Tottenham og Manchester United tørnede sammen i søndagens Premier League-opgør. Der har dog også være lige så meget at se til i kølvandet på kampen, da de to storklubbers cheftrænere er røget i totterne på hinanden.

LÆS OGSÅ: United har udset sig den perfekte erstatning for Nemanja Matic

Ole Gunnar Solskjær, Manchester Uniteds cheftræner, var efter kampen ude med riven mod Son Heung-min. Han gav sit syn på den situation, der medførte, at Tottenham fik tilkendt et frispark, og som dermed fik Manchester Uniteds mål annulleret.

“Vi bør ikke snyde i fodbold. Jeg må sige, at havde min søn ligget ned i tre minutter og brug for 10 venner til at hjælpe ham op, havde han ikke fået noget mad.”

José Mourinho fik fortalt, hvad Ole Gunnar Solskjær havde sagt, da han stillede op til pressemøde efter kampen. Han lagde ikke skjul på, at han var meget skuffet over Manchester United-managerens udtalelser.

“Sonny (Son Heung-min, red.) skal være glad for, at hans far er en bedre person end Ole. En far – som jeg selv er – skal altid give sit barn mad. Det er ligemeget, hvad de har gjort,” indleder José Mourinho ifølge BBC, hvorefter han tilføjer:

LÆS OGSÅ: Lionel Messi antyder partisk dommer: Utroligt

“Jeg er skuffet. Jeg er meget skuffet over hans kommentar. Hvis det var mig, der sagde om en modstander, at jeg ikke ville give ham mad, hvis det var min søn – hvad ville reaktionen så være? Det er meget trist, at I (medierne, red.) ikke har ærligheden til at behandle mig som alle andre,” kom det således fra Mourinho.