David Moyes og Ole Gunnar Solskjær tørnede sammen, da West Ham gæstede Manchester United og Old Trafford. Han måtte dog efter opgøret indse, at han stadig er uden sejr på Old Trafford, siden han måtte se sig fyret efter ti måneder i trænersædet i United.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det kom efter et selvmål af Craig Dawson, da hans nuværende mandskab, West Ham, havde sidste fod på bolden, der rullede bag baglinjen, hvorfor United fik et hjørnespark som Dawson stangede i eget net.

Og Moyes mener, at målet var meget udfaldsgivende for kampens videre forløb.

“Da Man Utd fik et mål, sad de gladeligt på den. Vi lavede nogle ændringer og blev bedre, som kampen skred frem,” udtaler Moyes til pressemødet efter kampen.

Han var dog heller ikke tilfreds med sit holds præstation i kampen mod United, og han langer ud efter holdets evne til at udnytte deres kontramuligheder.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

“Det var en mulighed for at få tre point, hvilket vi ikke gjorde, og overordnet set gjorde vi ikke nok til at fortjene det. […] Vi var utrolig dårlige, når vi løb kontra i første halvleg, og det førte til, at vi var ude af stand til at opretholde angreb,” siger Moyes yderligere.