Der er snak i krogene om, at Manchester City fører ræset om at hente Lionel Messi til klubben. Han har da også blot seks måneder tilbage af sin kontrakt, hvilket også betyder, at han er fri til at snakke med andre klubber.

LÆS OGSÅ: Mulig Barca-præsident: “Laporta kan bringe Barcelona i fare”

Manchester City har tidligere været kædet sammen med Messi, da han i sommers sagde, at han ønskede at forlade klubben. Der er dog mange, der har skiftet mening om dette, og de tror i stedet, at han tager til Paris Saint-Germain.

Daily Telegraph skriver dog nu, at City er overbeviste om, at de fører ræset, hvis Messi skulle ende med at ville forlade Barcelona. Lionel Messi ønsker dog ikke at kommentere på sagen nu, og han vil først komme med et svar, når sæsonen er forbi.

Det kan dog være, at præsidentvalget sætter gang i tingene. Det vil dog afhænge af, hvem der ender med at vinde.

Manchester City vil dog kunne tilbyde en aftale, hvor han først spiller i Manchester-klubben, hvorefter han ville kunne rykke til deres søster klub, New York, da Messi har udtalt, at han har en drøm om at spille i USA.

Spørger man præsident-kandidaten Agusti Benedito, så er han meget tvivlsom om, hvorvidt Messi vil forlænge.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona tror stadig på uforløst stjerne

“Det ville være det bedste nyheder, hvis Messi sagde, at han ville blive, men jeg er ikke særlig optimistisk. Han har været her i tyve år, han er Barcelona-fan, og han er meget følsom over for vores situation. Jeg ville ønske, at han havde sagt i hans interview, at han ønskede at blive, men det gjorde han ikke. Sandheden er, at jeg her pessimistisk,” sagde han til ESPN.