Memphis Depay er for nylig blevet præsenteret som Barcelona-spiller. Inden da har han gjort karriere i blandt andet Manchester United og Lyon.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta: “Der vil komme tre eller fire signings mere”

Derfor hersker der ingen tvivl om, at hollænderen er international fodboldstjerne. Den 27-årige angriber scorede i sidste sæson 22 mål for Lyon, hvorfor hans evner som fodboldspiller ikke kan benægtes.

Fodboldspiller er dog ikke den eneste karrierevej, han har valgt at gå. Ved siden af fodbolden laver han nemlig også rapmusik, hvilket de færreste er klar over.

Til trods for, at det ikke er musikken, han er mest kendt for, er han dog heller ikke helt ukendt på denne front. Flere af hans sange, som han har uploadet på YouTube, har nemlig fået flere millioner visninger. Derudover kan de også streames på bl.a. Spotify, Apple Music mv.

Hans mest populære sang er blevet udgivet for to år siden, og har fået mere end 15 millioner visninger. Denne sang kan du høre herunder:

LÆS OGSÅ: Griezmann nærmer sig rekord: Har allerede overgået Henry og Zidane

Hvorvidt man kan lide hans musik eller ej, er naturligvis en smagssag. Det er dog tydeligt at se, at han er meget seriøs omkring sin musik, hvorfor det potentielt kan være denne vej han ønsker at gå, når det er tid til at indstille karrieren som fodboldspiller.