Leicester Citys drømme om direkte oprykning til Premier League led endnu et knæk fredag aften, da de tabte 0-1 til Plymouth Argyle i en kamp i The Championship, Englands næstbedste fodboldrække.

Kampens eneste mål blev sat ind af Mustapha Bundu, der tidligere har gjort sig bemærket i den danske Superliga.

Bundu, der tidligere har tørnet ud for AGF og FC København, viste klassen, da han efter 20 minutters spil tog sagen i egen hånd.

Et hurtigt ryk ind i banen efter en præcis aflevering fra Adam Forshaw (tidligere Leeds) og et velplaceret skud forbi Leicester-målmand Mads Hermansen, var nok til at få Plymouth foran.

Leicester havde mulighederne til at komme tilbage i kampen.

Med en stime af brændte chancer, herunder et hovedstød fra Patson Daka og en friløber af Jamie Vardy i overtiden, manglede Leicester den afgørende skarphed foran mål.

Klubbens fans måtte derfor se deres hold snuble i en kamp, hvor en sejr kunne have sikret dem en mere favorabel position i toppen af tabellen.

Denne nederlag betyder, at Leicester nu kun har vundet tre af deres seneste ti kampe i ligaen. Denne skidte formkurve er særlig bekymrende, da de har lidt seks nederlag i samme periode.

Med kun fire runder tilbage af sæsonen er Leicesters håb om direkte oprykning baseret på, at de kan vende formen. Konkurrenterne Ipswich Town og Leeds United lurer blot et enkelt point bag dem.

Den tidligere Superliga-spiller Bundu har været en nøglefigur for Plymouth i de seneste kampe, ikke kun med sit mål mod Leicester, men også ved at være direkte involveret i et afgørende selvmål mod QPR i den foregående runde.