Han lægger ikke skjul på, at det skyldes én helt særlig ting.

Antoine Griezmann har et velkendt særpræg på fodboldbanen, som ikke er gået ubemærket hen. Den franske superstjerne har altid spillet i en langærmet trøje tilbage i FC Barcelona-tiden.

Og det viser sig, at Griezmanns beslutning om at spille i lange ærmer har en dyb forankring i hans beundring for den ikoniske engelske fodboldlegende, David Beckham. Griezmann har åbent erkendt, at han så op til Beckham som sit store idol og forsøgte at efterligne hans stil både på og uden for banen.

Det skriver tribuna.

“Jeg spiller altid med lange ærmer, fordi Beckham altid har gjort det. Han er mit idol. Han havde meget klasse både på og uden for banen. Ingen havde hans højre fod”, delte Griezmann entusiastisk.

Og selvom Griezmann aldrig har haft fornøjelsen af at tale direkte med Beckham, er det tydeligt, at den engelske fodboldlegende har haft en dyb indvirkning på hans karriere. Og hver gang Griezmann ifører sig sine karakteristiske lange ærmer, minder han sig selv og verden om den betagende inspiration, som Beckham har været for ham og for utallige fodboldfans verden over.

Men det er altså ikke kun da han slog sine folder i den catalonske storklub, at den teknisk dygtige franskmand spillede i lange ærmer.

Det gør han stadig den dag i dag for spanske Atletico Madrid, og når han gør god figur på det franske landshold, hvor han har været en afgørende spiller i holdets succes, bidraget med afgørende mål og afgivelser og været en drivkraft i Frankrigs præstationer.