Julian Nagelsmann er allerede i gang med at hente forstærkninger til Bayern München forud for den kommende sæson. Det er dog ikke blot spillertruppen, han har et ønske om at styrke.

LÆS OGSÅ: Koeman har udset sig hollandsk angriber som Depay-alternativ

Han er nemlig også i gang med at styrke og udbygge sin trænerstab forud for næste sæson, hvor han sætter sig i trænersædet i Bayner München. Dette har været rapporteret af flere medier i løbet af denne uge.

Nu skriver ESPN at Julian Nagelsmann håber på at kunne bringe Barcelonas assistenttræner Alfred Schreuder til Bayern München i næste sæson.

Alfred Schreuder og Nagelsmann har allerede erfaring med at arbejde med hinanden, da Schreuder arbejde under Nagelsmann i to sæsoner i Hoffenheim, før han forlod jobbet til fordel for et assistentjob i Ajax under Erik ten Hag.

Efter en enkelt sæson i Holland, vendte Schreuder retur til Hoffenheim, hvor han overtog rollen som cheftræner efter Nagelsmann skiftede til RB Leipzig.

Han blev dog fyret i juli 2020, til trods for en syvendeplads i ligaen. Han sluttede sig til Ronald Koemans Barca-stab i denne sæson, efter at de to mødtes i sommer på ferie i Ibiza.

Da han blev kontakt af ESPN, sagde Schreuder, at han har det rigtig godt med Koeman i Barcelona, og at han ikke har yderligere kommentarer.

LÆS OGSÅ: Rygte: Manchester City vil hente Barca-forsvarer som erstatning for Eric García

ESPN skriver også, at ‘kilder tæt på spillerne i Barcelona taler om den store indflydelse, Schreuder har haft på Camp Nou’.