Økonomien er fortsat ikke god i FC Barcelona, og det vil Julian Nagelsmann udnytte, ved at hente flere spillere fra Camp Nou

De økonomiske problemer er bestemt ikke ovre i FC Barcelona, og da den bedste måde at skabe indkomst på, er ved at sælge spillere, holder flere andre klubber øje med situationen i den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel: Han fortjener at vinde Ballon d’Or

Ifølge den catalanske avis SPORT er Bayern München blandt de klubber, der holder øje med den finansielle situation på Camp Nou. Avisen mener desuden at vide, at Bayern-træner Julian Nagelsmann er interesseret i flere Barca-spillere.

FC Barcelona og Bayern München har flere gange konkurreret om spillere, hvor førstnævnte har vundet kampen. Det seneste eksempel på dette, er den unge Sergino Dest, der valgte den catalanske klub, til trods for et bedre tilbud fra tyskerne.

Desuden har den tyske storklub også været kædet sammen med Frenkie de Jong. Den hollandske spiller fik en knap så god start på Camp Nou, og de daværende Champions League-mestre ønskede at udnytte den dårlige økonomi i Barcelona.

Pedri også flere gange været nævnt som et transfermål for Bundesliga-klubben. Da han skrev kontrakt med Barcelona, gav Bayern München udtryk for, at de ville leje ham, men det fik Ronald Koeman dog sat en stopper for.

En anden spiller, der potentielt kan være på Julian Nagelsmanns liste, er Marc-Andre ter Stegen. Målmanden har været på radaren i den tyske klub i flere år, da de ser ham som en langsigtet afløser for den seks år ældre Manuel Neuer.

LÆS OGSÅ: Xavi åbner op om muligt trænerjob i Barcelona

SPORT peger på, at det især er de fire førnævnte spillere, der menes at have interesse i den tyske klub, men også talentfulde spillere som Gavi bliver der set nærmere på.