For første gang siden Sir Alex Fergusons sidste sæson i 2013, er De Røde Djævle at finde i toppen af Premier League i løbet af januar.

LÆS OGSÅ: Solskjær: Manchester United klar til Liverpool-opgør

Af denne grund har Gary Neville også nægtet at udelukke, at det er en mulighed for, at hans tidligere hold kan ende med at løfte det prestigefyldte Premier League-trofæ i denne sæson. Det gjorde han klart i sin analyse efter kampen.

En tilsvarende glad og optimistisk Matic kunne erklære sig enig i, at klubbens imponerende formløb og deres nyfundne ‘modenhed’ betyder, at de bestemt skal tages alvorligt som en udfordrer sammen med andre storhold såsom Liverpool og Manchester City.

“Jeg tror, at denne type sejre viser, at vi er klar til at konkurrere om titlen,” lød det fra Nemanja Matic, da han efter kampen mod Burnley talte med Premier League Productions.

“Nogle gange har vi lignet et hold, der har ønsket at score hurtigst muligt, og så går vi i panik,” lød det også fra ham.

Herefter kom han ind på, at han mener, at de viste mere modenhed, da de spillede mod Burnley. Desuden understregede han, at han er af den opfattelse, at de spillede mere klogt.

“Men jeg mener, at vi i dag viste mere modenhed. Vi viste, at vi er mere kloge. Og på denne bane, på dette stadion mod Burnley er det altid vanskeligt at finde kampene. Det er også svært ikke at indkassere et mål fra lange bolde og dødbolde.”

LÆS OGSÅ: Var rygtet væk: 20-årigt forsvarstalent forventes at blive i Manchester United

“Vi forberedte os godt på kampen, og jeg synes, at vi fortjente disse tre point,” kom det også fra den serbiske spiller.