Manuel Neuer står klar mellem stolperne, når Bayern München tørner sammen med FC Barcelona i Champions League tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Real Madrid overvejer Lyon-talent som Benzema-afløser

I forbindelse med et pressemøde forud for kampen, udtalte han sig om sit syn på den catalanske klub. Her sagde han blandt andet, at han mener, at Barcelona er mere uforudsigelige uden Messi.

“Barca er mere uforudsigelse uden Messi, da ansvaret er mere fordelt,” sagde Manuel Neuer på pressemødet forud for Champions League-opgøret.

Derudover udtalte han sig også om det seneste opgør mellem de to hold i Champions League, hvor den tyske storklub endte med en sejr på intet mindre end 8-2.

“Den slags kampe vil leve længe i minderne, men deres hold har gennemgået en markant ændring. De har et helt nyt hold som os, og vi kan gå afslappede ind til, og tror, at alt vil gå godt på grund af den 2-8-sejr,” lød det fra Neuer, der fortsatte:

“Den kamp var som en finale. Vi skal nu spille to gruppespilskampe,” lød det også fra ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer 22-årig PL-forsvarer som Umtiti-afløser

Neuer vil være i målet for Bayern, når de besøger Camp Nou i forbindelse med deres åbningskamp i Champions League. I de fem første kampe i denne sæson, er det kun blevet til et enkelt clean sheet for Manuel Neuer.